Cistella  

No hi ha productes

Transport 0,00 €
Impostos 0,00 €
Total 0,00 €

Aquests preus inclouen IVA

Comprar

Marques

Certificacions

Yacompra Hogar, S.L. es una Tienda Certificada ShopWiki.es

 

Visita Yacompra.com en ShopMania

 

Directori d'Enllaços

 

tiendas online de España

 

Tiendas Online

 

 

Productos anunciados en Tendalia

 

Buscar Tienda Online

 

Redcomser.com

 

Formes de pagament


 

Verified by VisaMastercardPayPalContra reembolso

 

 

 

 

Buscar

Entrega

 

 

SERVEI A L'AGOST

 Els informem que durant el període de Vacances (del 31 de Juliol al 20 d'Agost), no es realitzaran enviaments. Per tant, totes les comandes realitzades durant aquestes dates, seran enviades a partir del dia 21 d'Agost. Quan em costarà el transport?

 

Yacompra es fa càrrec de les despeses de transport en les comandes superiors a 75€ (IVA inclòs), dins del territori de la Península Ibèrica i Balears; per tant, aquesta promoció no inclou Ceuta, Melilla ni Canàries.

 

Per les comandes inferiors a aquesta quantitat, el cost del transport es calcularà automàticament quan afegeixis el producte a la cistella de compra. Per tant, per veure quan pugen els ports segons els productes que triïs, només has de buscar el concepte "TRANSPORT" a la "CISTELLA"

 

Trobaràs la CISTELLA a la part superior del menú lateral, en color negre. O també pots accedir-hi, a la part dreta de la capçalera de la pàgina, clicant a la paraula "carro".

 

 

 

Quan rebré la meva comanda?

 

La comanda és generalment enviada el mateix dia de la recepció del pagament (sempre i quan s'efectuï abans de les 12 del migdia) i s'entrega en un termini 24 hores.

 

No obstant, s'ha de tenir en compte que els caps de setmana i festius no computen el còmput d'aquest termini d'entrega. 

 

I a més, hi ha productes que per les seves característiques compten amb terminis superiors. En aquests casos, serà indicat a la pròpia fitxa del producte.

 

 

 

Condiciones de entrega:

 

Yacompra es compromet a entregar els productes en perfecte estat a la direcció que l'usuari senyali al formulari de la comanda.

 

Yacompra no serà responsable dels errors causats a la entrega quan la direcció d'enviament introduïda per l'usuari en el formulari no s'ajusti a la realitat o hagi estat omesa.

 

El termini màxim d'entrega és de 10 dies, encara que el termini habitual no excedirà les 48 hores. 

 

Aquests terminis són mitjos, i per tant, una estimació, Per tant, és possible que variïn per raons logístiques o de força major. En aquests casos, Yacompra informarà als seus clients. El client podrà:

      • cancel·lar la totalitat de la seva comanda
      • cancel·lar només les unitats que no puguis ser servides en aquest termini
    • En aquestes casos, Yacompra abonarà al client l'import que hagi pagat corresponent al producte cancel·lat.