Cistella  

No hi ha productes

Transport 0,00 €
Impostos 0,00 €
Total 0,00 €

Aquests preus inclouen IVA

Comprar

Marques

Certificacions

Yacompra Hogar, S.L. es una Tienda Certificada ShopWiki.es

 

Visita Yacompra.com en ShopMania

 

Directori d'Enllaços

 

tiendas online de España

 

Tiendas Online

 

 

Productos anunciados en Tendalia

 

Buscar Tienda Online

 

Redcomser.com

 

Formes de pagament


 

Verified by VisaMastercardPayPalContra reembolso

 

 

 

 

Buscar

Devolucions:

 

Tots els productes comprats a Yacompra podran ser tornats i reemborsats, sempre que el client comuniqui la seva intenció de retornar el/s producte/s adquirits dins d'un termini de 7 dies hàbils contats des de la data d'entrega i que cumpleixin el reste de les condicions establertes a continuació. 

Yacompra només acceptarà devolucions que compleixin els següents requisits:

El producte ha d'estar en el mateix estat en el que es va entregar i haurà de conservar, en la mesura del possible, el seu embalatge i etiquetat original. 

L'enviament s'ha de realitzar utilitzant la mateixa caixa o sobre en el que s'ha enviat, o en el seu defecte en algun format similar que garanteixi la devolució en perfecte estat. 

 

Ha d'incloure's una còpia de l'albarà d'entrega dins del paquet, on a més es marquin els productes retornats i el motiu de la devolució. 

 

Amb l'objectiu de facilitarte el procés de devolució i poder fer un correcte seguiment del mateix, Yacompra estableix com a únic procediment l'enviament d'un correu electrònic a la direcicó:


yacompra@yacompra.com


En el que es detalli:

  • Número de comanda
  • Referència del producte a retornar
  • Descripció del producto a retornar
  • Motiu de la devolució
  • En el cas que el motiu sigui per un desperfecte del producte, adjuntar una fotografia que ho mostri.

A continuació Yacompra estudiarà la petició i segons el motiu de la devolució sigui imputable a Yacompra (el producte sigui defectuós, no es correspongui amb el producte que ha demanat, etc.) o no, es procedirà de la següent forma:

  • Si el motiu és imputable a Yacompra: es reemborsarà el preu del producte i Yacompra es farà càrrec de les despeses del transport d'entrega i devolució. 
  • Si el motiu no és imputable a Yacompra, i sempre i quan es procedeixi en el termini indicat: Yacompra reemborsarà el preu del prodcute, exceptuant les despeses d'enviament per devolució, i les despeses d'enviament del producte en cas que no estiguin incloses a la comanda. 

 

Una vegada confirmada la devolució, Yacompra programarà la recollida i t'informarà via email de la data i horari en el que es produirà.

 

Yacompra no es farà responsable de les despeses ocasionades per aquelles devolucions que es produeixin sense respectar els pasos establerts en aquest procediment.