Cistella  

No hi ha productes

Transport 0,00 €
Impostos 0,00 €
Total 0,00 €

Aquests preus inclouen IVA

Comprar

Marques

Certificacions

Yacompra Hogar, S.L. es una Tienda Certificada ShopWiki.es

 

Visita Yacompra.com en ShopMania

 

Directori d'Enllaços

 

tiendas online de España

 

Tiendas Online

 

 

Productos anunciados en Tendalia

 

Buscar Tienda Online

 

Redcomser.com

 

Formes de pagament


 

Verified by VisaMastercardPayPalContra reembolso

 

 

 

 

Buscar

Pagament segur

 

Yacompra ofereix 4 sistemes de pagament:

 

    • Per una banda, ofereix al client la possibilitat d'operar amb el sistema de pagament PayPal, sistema de pagament segur reconegut a escala mundial.Aquest sistema permet pagar amb total seguretat sense facilitar dades de las seva targeta en segons. 
  • Paypal

 

    • També, permet el pagament amb targeta de crèdit (vinculada a qualsevol entitat bancària) mitjançant el mètode segur que ofereix "La Caixa". Aquest sistema de pagament segur funciona sobre un servidor segur utilitzant el protocol SSL (Secure Socket Layet). El servidor estableix la connexió de manera que la informació es transmet xifrada mitjançant algoritmes de 128 bits, que asseguren que només sigui intel·ligible per l'operador de l'usuari i el Lloc Web. D'aquesta manera s'evita una possible lectura o manipulació per part de tercers. Tanmateix, Yacompra manifesta que no té accés a dades confidencials relatives al mitjà de pagament utilitzat, i per tant tampoc els emmagatzema.  Únicament "La Caixa" té accés a aquestes dades a manera de gestió dels pagaments i cobraments, i no són accessibles a tercers.

Servired 
    • En tercer lloc, permet el pgament per transfarència bancària. En el moment de realitzar la comanda, Yacompra et facilitarà un número de compte de "La Caixa" perquè puguis realitzar l'ingrés de l'import total. Com a concepte hauràs de posar el número de comanda. 


    • I per últim, pots pagar a CONTRA REEMBOLSAMENT. En aquest cas, en el moment de l'entrega, hauràs d'abonar l'import total de la comanda + un 5% de despeses de gestió (amb un mínim de 3€) al transportista.